De eerste Noordbikers Schwalbe-Drafbike 2014 zit er weer op.

 Facebook: Bericht door Mbc de Noordbikers.

Een lange voorbereidingsfase werd vandaag tot een geslaagde uitvoering gebracht op de drafbaan in het Haarlemmermeerse bos. Het weer was ons gunstig gezind op deze prachtige nazomer dag. Helaas weer veel afmeldingen in de laatste dagen en mensen die gewoon wegbleven. Altijd heel vervelend als je er veel moeite voor doet om een mooi evenement neer te zetten. Gelukkig bleef er evengoed een prima startveld over die hun kunsten konden vertonen op een baan die er prima bij lag ondanks de vele regen van de voorbije tijd.

Er waren 4 onderdelen in zowel top als funklasse uitvoering: scratch, sprint over 1 ronde,afvalkoers en ploegen tijdrit. De uitslagen hiervan komen zsm online evenals de fotos van de aanwezige fotografen.

Wij danken alle sponsoren, in het bijzonder Schwalbe Fietsbanden, Bike-Zone Fietsspecialist, Kees van der Niet verbouw & Installaties Stucadoorsbedrijf van Gerven en natuurlijk alle vrijwilligers van vandaag.In het bijzonder Robert Smith Jeroen van der Vossen Jeroen Oude Veldhuis en Elwin van der Niet die de gehele organisatie op zich hadden genomen.We bedanken het rode kruis amsterdam. We hebben ze gelukkig niet nodig gehad, er werd sportief gereden!

Ten slotte bedanken wij alle deelnemers. Wij hopen dat jullie je net zo vermaakt hebben als wij en dat we volgend jaar weer op jullie komst mogen rekenen. Spread the word!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s